Geen concert Zanglust Drempt

Net als iedereen ondervindt ook zangvereniging Zanglust de gevolgen van de corona crisis. In navolging van de adviezen van het RIVM heeft ook Zanglust per 12 maart alle activiteiten gestaakt. Niet alleen de reguliere repetities maar ook de zaterdagen ter voorbereiding op het geplande concert van 25 april.

Aanvankelijk leek het dat het koor met een aangepast programma en wat extra repetities toch nog een concert kon geven. Inmiddels zijn de regels aangescherpt tot 28 april en is het niet toegestaan een concert te geven. Uiteraard wordt dat ten zeerste betreurt, maar het is niet anders en momenteel staat gezondheid voorop. Ook de bloemenactie van 9 mei zal geen doorgang vinden.

Onzeker ook of er dit jaar een toneeluitvoering is

De toneelrepetities liggen stil en het is nog maar de vraag wanneer de repetities hervat kunnen worden en of er dan nog voldoende tijd is voor de uitvoering in november. Uiteraard doet de toneelgroep hun uiterste best om met iets goeds op de planken te komen. Voorzitter Jos Buiting zegt hierop: “We leven met zijn allen in een onzekere tijd waar we samen door heen moet zien te komen.”

“Samen zijn we sterk!”

Zanglust was ook begonnen met de verspreiding van de donateurskaarten. Sommigen hebben deze net voor de coronacrisis gekregen. Momenteel ligt alles stil en de koorleden hopen zo snel mogelijk met de overige kaarten op pad te kunnen gaan. De kans bestaat wel dat u er dit jaar weinig voor terugkrijgt; doorgang van de uitvoeringen is erg onzeker. Jos Buiting hoopt ook dat u de zang- en toneelvereniging Zanglust wilt blijven steunen. ”We hopen elkaar volgend jaar in goede gezondheid te mogen begroeten bij de activiteiten ter gelegenheid van ons 95-jarig bestaan. Ondertussen wensen wij u steun, sterkte en gezondheid in deze moeilijke tijd. Samen zijn we sterk!”

 

Misschien ook interessant:

 

Deze pagina delen met je vrienden ...