Toneelvereniging Zanglust

Z A N G L U S T

toneelvereniging Drempt

Ook acteer talent ?

Wanneer u toneel aspiraties heeft kunt u die kenbaar maken bij het secretariaat. U kunt dan op de dinsdagavond enkele repetities bijwonen onder leiding van regisseur Anne-Marie Leuverink.

regisseur Toneelvereniging Zanglust Drempt Anne-Marie LeuverinkAnne-Marie Leuverink

Anne-Marie komt uit Gaanderen. Zij heeft de HBO-studie voor zelfstandig theatermaker gevolgd aan de Amsterdamse Theater Academie Nieuwe Stijl. Sindsdien werkt ze onder andere bij Gruitpoort Kunst en Cultuur in Doetinchem als freelance drama docent en regisseur.

Sinds 2009 is Anne-Marie Leuverink ook eigenaar van 'A-Theatraal Producties'. Deze onderneming verzorgt theater op maat, workshops, regie, theatertochten, dinner-shows, vocale acts, kindertheater, animaties en evenementen. 

Bij Zanglust is Anne-Marie regisseur van de toneelgroep.

Zang en toneel sinds 1926

Maar liefst tachtig jaar koos deze vereniging voor een combinatie van zang en toneel. Zo kon het publiek tijdens de uitvoeringen (2x per jaar) een avondvullend programma aangeboden worden. Pas sinds 2006 vond een scheiding van beide disciplines plaats.

Sindsdien geeft het koor in het voorjaar een concert in de St. Joriskerk en zet de toneelgroep in het najaar een stuk op de planken in het Dorpshuis. Op deze manier komt het koor beter tot zijn recht in een mooie accommodatie met goede akoestiek. De toneelgroep heeft zijn eigen publiek en een langere repetitietijd.

meer informatie over: zangvereniging Zanglust

CONTACT & WEBSITE

meer informatie over Toneelvereniging Zanglust ...

Secretariaat

Bea van der Ven
De Muldershof 18
6999 CL Hummelo

 

Telefoon

0314-38 10 54

Delen mag ...