Toneelvereniging Zanglust

Z A N G L U S T

toneelvereniging Drempt

Ook acteer talent ?

Wanneer u toneel aspiraties heeft kunt u die kenbaar maken bij het secretariaat. U kunt dan op de dinsdagavond enkele repetities bijwonen onder leiding van regisseur Henk Kalfsterman.

regisseur Henk KalfstermanHenk Kalfsterman

Henk komt uit Kilder. Hij kreeg toneellessen van Arend Hauer van de Nederlandse Amateur Toneel Unie. Naast acteur is hij eigenaar van de 'Cultuurschuur', ook in Kilder. Hier geeft Henk lessen in communicatie en presentatie.

Henk geeft ook demonstraties blind tekenen. Hij is dichter en schrijver van het boek 'Een aandacht voor leven en werken'; een levensgeschiedenis over kunst, bedrijf en samenleving

Bij Zanglust is Henk regisseur van de toneelgroep.

Zang en toneel sinds 1926

Maar liefst tachtig jaar koos deze vereniging voor een combinatie van zang en toneel. Zo kon het publiek tijdens de uitvoeringen (2x per jaar) een avondvullend programma aangeboden worden. Pas sinds 2006 vond een scheiding van beide disciplines plaats.

Sindsdien geeft het koor in het voorjaar een concert in de St. Joriskerk en zet de toneelgroep in het najaar een stuk op de planken in het Dorpshuis. Op deze manier komt het koor beter tot zijn recht in een mooie accommodatie met goede akoestiek. De toneelgroep heeft zijn eigen publiek en een langere repetitietijd.

meer informatie over: zangvereniging Zanglust

CONTACT & WEBSITE

meer informatie over Toneelvereniging Zanglust ...

Secretariaat

Bea van der Ven
De Muldershof 18
6999 CL Hummelo

 

Telefoon

0314-38 10 54

Deze pagina delen met je vrienden ...