Donateurskaart muziekvereniging in de brievenbus

Vanwege de situatie rondom het coronavirus kunnen de leden van Muziekvereniging Hummelo en Keppel dit jaar niet persoonlijk de donateurskaart bij u afgeven. Het bestuur heeft daarom besloten om dit jaar de donateurskaarten in de brievenbus te laten bezorgen met de vraag om het donatiebedrag over te willen maken naar de bankrekening van de muziekvereniging.

Wilt u de vereniging blijven steunen

Muziekvereniging Hummelo en Keppel betreurt deze onpersoonlijke inning van donateursgelden zeer. Ook zult u dit jaar minder muziek (kunnen) horen van de leden. Het voorjaarsconcert is natuurlijk uitgevallen en ook de gebruikelijke muzikale ondersteuningen op Koningsdag en bij de Dodenherdenking gaan door de coronacrisis niet door. Toch hoopt het bestuur en de leden dat u ook dit jaar de vereniging ‘gewoon’ wilt blijven steunen.

Nieuwe website
Muziekvereniging Hummelo en Keppel

Bij de donateurskaart die u dus in de brievenbus krijgt, vindt u ook een brief waarin alle informatie staat over hoe u kunt steunen. Bent u nog geen donateur en wilt u ook Muziekvereniging Hummelo en Keppel een warm hart toedragen, dan kunt u de gegevens vinden op de nieuwe website www.muziekvereniginghummeloenkeppel.nl.

Voor volgend jaar hoopt men iedereen weer aan de deur te mogen begroeten. Voor nu wil het bestuur alleen maar zeggen: “Blijf gezond.” En natuurlijk wil Muziekvereniging Hummelo en Keppel zo snel mogelijk weer iets van het muziekrepertoire aan u laten horen!

 

Download hier het persbericht ‘Donateurskaarten Muziekvereniging Hummelo en Keppel’ [pdf]

 

 

Misschien ook interessant:

 

Deze pagina delen met je vrienden ...