Galerie De Witte Hemel

Galerie en Monument De Witte Hemel

Monument

Galerie De Witte Hemel is, naast een expositieruimte met eigen atelier, ook een monument. In de prehistorie werd namelijk op deze plaats recht gesproken. In dit bijzondere gebouw is doorlopend werk te zien van schilders Liesbeth Pieterse en Cees Roorda, die figuratieve, realistische kunst maken met een hoofdrol voor dieren en landschappen. Daarnaast ligt het accent bij De Witte Hemel op creëren, scheppen, vormen en ontmoeten, en worden er geregeld activiteiten georganiseerd.

Kunstcarambole

Samen met Galerie De Bisschop in Hummelo en Galerie Espace Enny in Laag-Keppel organiseert De Witte Hemel elk 3e weekend in de maand de Kunstcarambole. Drie galerieën in het het zuidwesten van de gemeente Bronckhorst zijn deze weekenden tegelijkertijd te bezoeken. Extra bijzonder: ze zijn alle drie voorzien van een atelier waar u kunstenaars kunt zien werken. Per galerie krijgt u een rondleiding, kunt u in gesprek met de kunstenaars en natuurlijk is er een drankje en een hapje.

 

Galerie De Witte Hemel, Wittehemelweg 23, 6996 AX Drempt

T: 06 22 38 52 30

E: withemel@xs4all.nl

I: www.atelierdewittehemel.nl

 

Openingstijden: elke zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur (en op afspraak)

Openingstijden tijdens Kunstcarambole (elk 3e weekend van de maand): vrijdag 13:00 – 17:00 u., zaterdag 11:00 – 17:00 u. en zondag 13:00 – 17:00 u.

Deze pagina delen met je vrienden ...