Dorpsraad attendeert op verzoek studente

De Dorpsraad Drempt attendeert graag op het volgende verzoek dat zij ontving van Synthia Wierenga, studente aan de Universiteit Twente:

Op dit moment doe ik in opdracht van Moventem en de Universiteit Twente een onderzoek naar de kansen en uitdagingen voor duurzame mobiliteit in de Achterhoek. Onderdeel hiervan is een enquête die ik afneem onder inwoners van de Achterhoek. Daarom wil ik u vragen om onderstaande link (en bericht) te delen binnen uw dorpsraad/belangenorganisatie, zodat ik een grotere respons kan halen en daarmee ook een gedegen onderzoek kan opleveren waar iedereen in de Achterhoek iets aan heeft.

Hallo, Woont u in de Achterhoek en reist u wel eens met de auto, fiets of het OV? Klik dan op de volgende link, vul de enquête in en help mij afstuderen. Onder alle respondenten wordt 3x een bon van €50,- verloot die te besteden is bij Bol.com.

Met vriendelijke groet,
Synthia Wierenga
s.w.m.wierenga@student.utwente.nl

Research intern

logo Moventem

T 06 27 55 62 80

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse MarktOnderzoekAssociatie (MOA) en werken conform de Gedragscode voor Onderzoek & Statistiek. Met ons Fair Data Keurmerk tonen wij aan dat we op een verantwoorde wijze met data en persoonsgegevens omgaan. Tevens zijn we aangesloten bij de Europese Vereniging voor Marktonderzoek (ESOMAR) en voldoen we aan de Internationale Code voor Markt- en Sociaalwetenschappelijk onderzoek.

Deze pagina delen met je vrienden ...