Welverdiende vakantie Zangvereniging Zanglust

Zangvereniging Zanglust sluit 25 juli haar seizoen af met een avond klootschieten voor leden en partners. Een heel leuke avond waarbij sportiviteit wordt gecombineerd met gezellig samen zijn. Het afgelopen seizoen is er hard gewerkt en heeft het koor naast haar eigen concert ook nog enkele malen elders opgetreden. Een vakantie is dan ook wel verdiend.

zonnehoed, zonnebril, cocktail en fotocameraHet voorjaarsconcert op 25 mei in de St. Joriskerk, met medewerking van de Keltisch folkband Banna Gan Ainm, was zeer geslaagd en werd dan ook terecht beloond met een staande ovatie. Het gevarieerde programma met naast enkele klassiekers ook veel populaire, herkenbare muziek viel erg in de smaak. Ook het optreden van de band werd zeer gewaardeerd. Diverse mensen bleven na afloop van het concert nog even nagenieten onder het genot van een drankje.

 

Jubilarissen gehuldigd tijdens voorjaarsconcert

Tijdens dit concert was er ook een bijzondere huldiging. Maar liefst drie leden vierden hun 50-jarig jubileum en werden benoemd tot erelid van de vereniging. Annie Baars, Dinie Hetterscheid en Co Langenhof werden door voorzitter Jos Buiting toegesproken en geprezen om hun all-round lidmaatschap. Naast zang waren zij ook actief op gebied van toneel of in een bestuursfunctie. Zij mogen de titel erelid dan ook met gepaste trots dragen.

Diny Huis in t Veld was maar liefst 60 jaar lid van zangvereniging Zanglust en speciaal voor haar was KBZON bestuurslid (Koninklijke Bond voor Zang- en Oratoriumverenigingen in Nederland) dhr. van Ark uitgenodigd om haar de gouden Bondsspeld op te steken. Diny werd als 15-jarig meisje lid van Zanglust, heeft diverse fraaie solo’s gezongen en ook zij was actief in het bestuur.

 

Repetitieavond zangvereniging Zanglust bijwonen

Het nieuwe seizoen begint op donderdag 5 september. Dan worden de repetities in het Dorpshuis Drempt weer hervat. Wilt u ook eens ervaren hoe het is om in een gezellige, enthousiaste groep te zingen, dan bent u van harte welkom om geheel vrijblijvend enkele repetities bij te wonen. Zanglust repeteert van 19:45 tot 22:00 uur onder leiding van dirigente Anna Marie Krijgsman.

 

Deze pagina delen met je vrienden ...