Concert Zanglust en Banna Gan Ainm

Zaterdag 25 mei geeft de gemengde zangvereniging Zanglust weer haar jaarlijkse concert in de St. Joriskerk in Drempt. Deze muzikale avond begint om 20:00 uur en u kunt vanaf 19:30 uur al binnen komen lopen. Het koor zingt onder leiding van dirigent Anna Marie Krijgsman en zal een gevarieerd programma ten gehore brengen. Als gastoptreden kunt u deze keer de folkband Banna Gan Ainm uit Apeldoorn verwachten.

Op het repertoire van Zanglust staan o.a. klassiekers als ‘Ave Verum’ van Mozart en ‘Cantique de Jean Racine’ van Fauré, maar ook meer populair werk als ‘Top of the world’ van The Carpenters en ‘Tears in Heaven’ van Eric Clapton. Ook zal er een medley van musicalnummers van Andrew Lloyd Webber worden gezongen. De pianobegeleiding is in handen van Wim Polman.

Als muzikale gast is de band Banna Gan Ainm uitgenodigd. Banna Gan Ainm is een Keltische folkband, geïnspireerd door traditionele Ierse en Schotse muziek, maar met uitstapjes naar andere vergelijkbaar klinkende folkmuziek, modernere songs en Blue Grass. De band bestaat uit Sandy Wetzels (viool en zang), Gert de Graaf (gitaar), Jan Willem Lammers (banjo) en Simon de Geus (contrabas en leadzang). De naam ‘Banna Gan Ainm’ betekent in het Schots zoiets als ‘Band Zonder Naam’. Deze band bestaat nog niet zolang maar heeft inmiddels al wel haar kwaliteit bewezen. Zij zullen 2 keer optreden en de ‘afterparty’ verzorgen.

De toegangsprijs voor dit concert is € 7,50 per persoon, inclusief twee consumpties. Voor kinderen tot 14 jaar is de entree slechts € 5,00. Donateurs (met één introducé) van Zang- en Toneelvereniging Zanglust Drempt hebben zelfs vrije toegang. Niet vergeten de donateurskaart als bewijs mee te nemen!

 

Zangvereniging Zanglust Drempt

 

Deze pagina delen met je vrienden ...