Nijhuis Bouw trakteert op ijs

Het is al een tijd rumoerig in de straten van Voor-Drempt. De laatste weken werd de bedrijvigheid vooral veroorzaakt door Nijhuis Bouw. Dit bedrijf verzorgd in opdracht van Sité Woondiensten een groot deel van de renovatiewerkzaamheden van tientallen huurwoningen. Nijhuis wilde zo vlak voor de bouwvakvakantie iedereen uit de betreffende wijk bedanken voor het begrip. Dit werd symbolisch gedaan door het uitdelen van gratis schepijs.

 

Sité renoveert verouderde eengezinswoningen in Drempt

Negenenzestig eengezinswoningen aan de Braambergseweg, Ds. Hulsmanplantsoen, Ds. de Graaffweg, Gildeweg, Het Slag, Dreef en Wittehemelweg worden aan zowel de binnen- als de buitenkant opgeknapt. Het betreft vooral energiebesparende maatregelen, zoals isolatie en zonnepanelen. Kunststof kozijnen worden vervangen en woningen krijgen een nieuwe keuken, badkamer, toilet of verwarmingsketel als deze te zeer verouderd zijn. Met het totale pakket aan maatregelen voldoen de huizen van Sité Woondiensten straks weer aan de eisen van deze tijd.

Nijhuis bouwt al sinds 1906

Nijhuis Bouw B.V. is met zijn hoofdkantoor en materieeldienst gevestigd in Rijssen. Nijhuis in gespecialiseerd in woningbouw, het ontwikkelen van nieuwe woonwijken, het herindelen van bestaande wijken en groot onderhoud. Als familiebedrijf bouwen zij al meer dan 100 jaar op een open en betrokken manier.

Franky maakt nu eenmaal mensen graag blij

Maandagmiddag 22 juli tussen 14:00 en 16:00 uur was de mooie ouderwetse fietskar met rode parasol onder andere te vinden aan de Gildeweg. Franky’s ijs uit Hengelo (Ov) was op verzoek van bouwbedrijf Nijhuis met zijn ijscokar achterop de aanhanger naar ons dorp gereden. Hier deelde ijscoman Frank Boereboom lekkere ijsjes uit in de smaken vanille, aardbei, banaan, stracciatella, malaga en bosvruchten yoghurt. Ook het personeel van Nijhuis en partners werd getrakteerd op een ijshoorntje. Franky maakt nu eenmaal mensen graag blij!

rode ijskar met rode parasol
foto: Facebook-pagina Frankys-Food

 

Gerelateerde berichten:

 

Deze pagina delen met je vrienden ...