Volksraadpleging windmolens en zonnevelden

De gemeente Doesburg is druk met kaders voor windmolens en zonnevelden in onze regio. Zijn die vastgesteld dan kan de gemeente relatief snel overgaan tot het in procedure nemen van de aanleg/bouw van installaties. Groep ‘Windmolens Drempt’ wil graag van zoveel mogelijk mensen vernemen wat zij belangrijk vinden. Deze volksraadpleging is deze week gestart in Drempt.

In Voor- en Achter-Drempt zijn huis-aan-huis brieven bezorgd. In deze fase worden al zo’n 750 huishoudens benaderd. Woont u buiten Drempt, maar wel in het gebied waar mogelijk windturbines geplaatst en zonneparken aangelegd worden, dan ontvangt u de vragenlijst op een ander moment. Deze fasering is het gevolg van de beschikbare capaciteit.

Als ook u denkt “Goed dat mij gevraagd wordt er ook iets over te vinden”, dan wil ‘Windmolens Drempt’ graag uw input. Dit wordt gedaan aan de hand van een aantal vragen, waar nodig voorzien van uitleg. Daarnaast kunt u aangeven wat u nog meer belangrijk vindt.

Heeft u een brief ontvangen? Ga dan voor 1 januari 2021 naar de vragenlijst. Gebruik uw huisnummer en code uit de brief. Het wijst zich vanzelf. De door u ingevulde vragenlijst wordt vertrouwelijk behandeld en zal geanonimiseerd worden verwerkt.

Is internet niet uw ding? Het kan ook op papier. De vragenlijst kan in dat geval naar Hulsevoortseweg 5, 6996 DG Drempt.

Misschien ook interessant:

Deze pagina delen met je vrienden ...