Violenactie Basisschool de Klimtoren

UPDATE (12 maart 2020, 18:45 uur):
De Klimtoren neemt ook haar verantwoordelijkheid ten aanzien van het corona-virus en annuleert de violenactie!

 


ORIGINEEL BERICHT:

Violenactie Basisschool de Klimtoren

Basisschool de Klimtoren in Drempt houdt haar voorjaarstraditie in stand want ook dit jaar komen ouders, leerkrachten en leerlingen bij alle inwoners aan de deur om violen te verkopen. Op vrijdagmiddag 13 maart kunnen alle Dremptenaren tussen 16:00 en 19:00 uur een bezoek verwachten.

Met de lente voor de deur fleurt elke tuin weer op van kleurrijke violen. Daarom houdt de Dremptse basisschool in samenwerking met Tuincentrum Bloemendaal ieder jaar in maart de violenactie om extra inkomsten te genereren. De opbrengst van dit jaar is onder andere bestemd voor een groener schoolplein. Ouders, leerkrachten en kinderen rijden op vrijdag 13 maart vanaf 16:00 uur door de straten van Drempt met aanhangers vol violen. De planten zijn verkrijgbaar met grote of kleine bloemen en in het blauw, paars, wit, oranje, geel en gemengd. Een tray violen kost 5 euro.

Inwoners die op vrijdag 13 maart tussen 16:00 en 19:00 uur niet thuis zijn en wel de school willen steunen, kunnen vanaf 13:00 uur violen kopen op het schoolplein van de Klimtoren, Kerkstraat 87 in Voor-Drempt.

 

foto: Ceciel Bremer

 

Misschien ook interessant:

 

Deze pagina delen met je vrienden ...