Sterrit – Puzzeltocht met de auto

UPDATE (13 maart 2020, 10:45 uur):
De verleende vergunning voor de sterrit is 12 maart ingetrokken door de gemeente Bronckhorst als maatregel tegen het corona-virus. Alle deelnemers die zich al hadden aangemeld zijn via e-mail op de hoogte gebracht van het niet doorgaan van de sterrit. De organisatie wil later dit jaar een nieuwe datum prikken.

 

 


ORIGINEEL BERICHT:

Op zaterdag 28 maart houdt ’t Hessenhuus in Drempt in samenwerking met biljartvereniging ’t Hessenhuus voor het vijfde achtereenvolgende jaar een sterrit (puzzeltocht met de auto). Vanaf 18:00 uur start de rit met multifunctionele accommodatie ’t Hessenhuus, Zomerweg 19A in Drempt, als vertrek- en eindpunt. Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro per auto.

Voorinschrijving is mogelijk door een e-mail te sturen naar communicatie@hessenhuus.nl. Op de dag zelf is inschrijving mogelijk van 17:00 uur tot 18:30 uur. De volgorde van inschrijven is bepalend voor het startnummer. Een zaklamp meenemen als hulpmiddel wordt sterk aangeraden.

Voorafgaand aan de rit is er voor alle deelnemers koffie en thee. Na afloop kan men onder het genot van een kop soep met de andere deelnemers napraten over de route, de vragen en natuurlijk de instinkers. De koffie, thee en soep zijn bij de prijs inbegrepen.
Voor de beste teams zijn er dankzij een aantal lokale sponsors mooie prijzen te verdienen. Het winnende team ontvangt bovendien een wisselbeker.

 

't Hessenhuus organiseert een sterrit

 

 

Misschien ook interessant:

 

Deze pagina delen met je vrienden ...