Bonnenboekje Doesburgse winkels

Inwoners van Doesburg, maar ook van Drempt en andere omliggende dorpen, kunnen in mei extra aantrekkelijk winkelen bij Doesburgse bedrijven. Dit gebeurt in de vorm van een bonnenboekje, vol met aanbiedingen en acties.

Het initiatief voor het bonnenboekje komt van DoesburgDirect.nl. Het grootste onlineplatform van Doesburg bestaat dit jaar 10 jaar en wil nog meer de brug slaan tussen inwoners en ondernemers.

 


Bonnenboekje vergelijkbaar met voormalig chequeboekje


 

Het bonnenboekje wordt in april uitgegeven en refereert aan het voormalige chequeboekje van de ondernemersvereniging. Deze werd jarenlang in december uitgebracht, maar verdween vanwege oplopende druk- en verspreidingskosten.

Het nieuwe bonnenboekje van DoesburgDirect.nl wordt digitaal verspreid en is vanaf half april te downloaden op www.doesburgdirect.nl. Inwoners van Doesburg en omliggende dorpen kunnen na het downloaden van het boekje de bonnen selecteren en uitprinten. Vervolgens kunnen ze de uitgeprinte actiebon inleveren in de desbetreffende winkel.

De bonnen uit het boekje zijn gedurende de hele maand mei geldig. Wie een bon inlevert, profiteert van aantrekkelijke aanbiedingen. Voor de deelnemende bedrijven betekent het extra omzet en extra bezoekers over de vloer.

 


10 Jaar DoesburgDirect.nl


 

DoesburgDirect.nl telt maandelijks tussen de 20.000 en 30.000 websitebezoekers en heeft bijna 4.000 fans op Facebook. Eén van de speerpunten van de online community is om euro’s zoveel mogelijk te laten spenderen in Doesburg. De redactionele koers is de laatste jaren dan ook gericht op ondernemerschap, recreatie en toerisme.

 

Misschien ook interessant:

 

 

Deze pagina delen met je vrienden ...