Nieuwe locatie en tijden Kinderkledingbeurs

UPDATE (14 maart 2020, 12:00 uur):
In verband met de maatregelen rondom het Corona-virus heeft de organisatie besloten de kinder- en tienerkledingbeurs af te gelasten. Er wordt bekeken of de beurs verplaatst kan worden naar een later moment.


ORIGINEEL BERICHT:

Op vrijdag 20 maart a.s. van 16:00 tot 19:00 uur organiseert de Kinderkledingbeurs Drempt weer een kinder- en tienerkledingbeurs. Dit jaar hebben zij hiervoor een schitterende nieuwe locatie; de St. Joris Kerk in Voor-Drempt.

Op deze kledingbeurs bieden mensen gebruikte kinderkleding aan zonder zelf op de beurs te staan. De kleding die in de rekken komt te hangen ziet er mooi en netjes uit. Ook zal er een leuke hoek zijn met speelgoed. Elke bezoeker die tijdens de kinderkledingbeurs koopt betaalt 1 euro voor het goede doel. De mensen die hun kleding verkopen geven van hun opbrengst 25% aan het goede doel. Dit jaar zijn de opbrengsten voor de Clini Clowns. De kledingstukken die niet worden verkocht en die de mensen willen schenken, gaan naar de kledingbank Montferland in Didam.

Elk jaar weer probeert de organisatie er een gezellige beurs van te maken waar voor elk kind iets leuks te vinden is. Ook dit jaar hoopt men op veel mensen die kleding inbrengen en bezoekers die komen inkopen. Houd er wel rekening mee dat alleen met cash geld betaald kan worden. Pinnen is niet mogelijk!

Voor meer informatie en spelregels kunt u kijken op kinder-tiener.kledingbeurs-drempt.nl.

Voor vragen en/of aanmelding om mooie kleding en speelgoed/spelletjes in te brengen kunt u mailen naar: kinderkledingbeursdrempt@gmail.com.

 

 
logo Clini Clowns
 
logo Kledingbank Montferland
 

 

Misschien ook interessant:

 

Deze pagina delen met je vrienden ...