Start Carnaval met seniorenmiddag en prinsenwissel

Zaterdag 16 november start het carnavalsseizoen van De Blauwe Snep met een gezellige middag voor senioren. ’s Avonds zal de Jeugdprins of -prinses bekend worden gemaakt. Daarna de onthulling van de nieuwe Prins(-es) Carnaval.

De senioren uit ons dorp (en naburige plaatsen) worden van harte uitgenodigd voor een leuke middag met vertier en vermaak in het Dorpshuis in Voor-Drempt. Het dorpshuis zal worden omgetoverd tot ‘Het Sneppennest’, de feestzaal van Carnavalsvereniging De Blauwe Snep. Vanaf 14:11 uur treden lokale artiesten op en zullen Wilco en de Zwoagers voor muziek zorgen. In de pauze is er een verloting met diverse leuke prijzen.

Vanaf 20:41 uur staat alles in het teken van de Prinsenwissel. Eerst zal de opvolg(st)er van Prinses Daphne zijn of haar opwachting maken. De nieuwe Jeugdprins(-es) mag het komende jaar regeren over junior Sneppendorp.
Na deze bekendmaking wordt ook onthult wie de nieuwe Prins of Prinses wordt voor het komende carnavalsseizoen. Er zijn al aanwijzingen in omloop, om zo de tongen een beetje los te maken en mensen te laten gissen wie de opvolger van Prins Mick wordt.

 

 
Deze avond kan er gefeest worden met ‘Geen Stempel’. Ricky Berkers alias Geen Stempel levert de ultieme feestervaring waar letterlijk geen stempel op te zetten valt. De show staat bol van interactie met het publiek, live zang, remixen en verschillende stijlen van muziek zodat ook dit feest met de hoofdletter F geschreven kan worden.
Geen Stempel brengt zowel feestcovers van collega’s als eigen liedjes. Zijn feestplaat ‘Confetti’ verscheen vorig jaar op single. Daarvoor maakte hij bijvoorbeeld al de feesttrack ‘Blondine’ (met DJ Johnny), ‘Als ze danst’, ‘De brugwachter’, ‘Brabo’ (ft. Dùbent) en ‘De Kroegbaas’.

 

Deze pagina delen met je vrienden ...