Prins Mick en Prinses Daphne regeren over Sneppendorp

Drempt is de komende dagen weer Sneppendorp. Met de leus ‘Liever te dik in de kist dan een feestje gemist!’ regeert Mick Booltink al Prins Mick I tijdens de carnaval over ons dorp. Hij wordt bijgestaan door Adjudant Sander Kooij (zijn kameraad) en hofdame Lisette Torn Broers (zijn vriendin).

Daphne Peters is dit jaar Jeugdprinses. Zij wist van alle leerlingen uit groep 8 van basisschool De Klimtoren het meest originele filmpje te maken, waarin zij liet zien waarom ze graag prinses van Sneppendorp wilde worden. Daphne verricht de plechtigheden met hulp van Adjudant Judith Bilderbeek.

Afgelopen dinsdag begon het programma van Carnavals Vereniging De Blauwe Snep met de overdracht van de sleutel. De Prins, Jeugdprinses en het gevolg haalden in het gemeentehuis in Hengelo Gld de sleutel op bij loco burgemeester Willem Buunk.

sleuteloverdracht loco burgemeester Willem Buunk aan Prins Mick I van Sneppendorp
sleuteloverdracht
( foto: Facebook C.V. De Blauwe Snep )

Vrijdag begint het feest met een bezoek aan Kinderdagverblijf Nijntje in Laag-Keppel. Daarna vieren Prins Mick en Prinses Daphne in basisschool De Klimtoren het carnavalsfeest met de kinderen en leerkrachten. Vrijdagavond begint om 19.41 uur de pronkzitting. Het wordt weer een avond vol optredens van lokale artiesten.

De zaterdagmiddag is speciaal voor de kinderen van Sneppendorp. Marvin en Liz zullen weer voor een fantastische show zorgen. ’s Avonds is er gekostumeerd bal met muziek van de band K!X.

Op zondagochtend worden de bewoners en personeel in Woonzorgcentrum Hyndendael in Hummelo bezocht voor een gezellig samenzijn. Vanaf 15.11 uur gaat het feest dan weer verder in het Sneppennest (Dorpshuis). Tijdens het frühshoppen is er muziek van DJ Roan en zanger Mike.

 

• overzicht van de activiteiten in de agenda

 

Deze pagina delen met je vrienden ...