Sint komt met de boot naar Laag-Keppel

Op zaterdag 23 november zal Sinterklaas en zijn Pieten met de boot aankomen bij de brug in Laag-Keppel. Alle kinderen uit de omliggende plaatsen zijn van harte welkom om hen te komen begroeten.

De verwachting is dat omstreeks 14:15 uur de pakjesboot aanlegt vlakbij de ophaalbrug aan de Wehlse kant van de Oude IJssel. Na een hartelijk welkom zal de Sint onder muzikale begeleiding van Muziekvereniging Hummelo en Keppel naar Kasteel Keppel gaan.

Bij het kasteel krijgen kinderen de gelegenheid om met Sinterklaas een praatje te maken of alleen een hand te geven. De Pieten zullen zeker voor een feestje zorgen en samen met de kinderen allerlei dansjes doen. Natuurlijk delen ze heerlijke pepernoten uit.

Er is deze middag ook warme chocolademelk en koffie verkrijgbaar bij een kraam. Rond 15:30 uur zal Sinterklaas weer worden uitgezwaaid, als hij vertrekt voor een bezoek aan de bejaarden in zorgcentrum Hyndendael in Hummelo.

Om dit feest te kunnen blijven vieren en alle kinderen een lekkernij te kunnen geven, wordt er aan de (groot-)ouders een vrije gift gevraagd bij de uitgang. Verder wordt dit evenement mede mogelijk gemaakt door OV-HKD, de vereniging van ondernemers uit Hummelo, Keppel en Drempt.

 

Deze pagina delen met je vrienden ...