Sportinstuif jeugd in meivakantie

In de meivakantie organiseren de combinatiefunctionarissen van de gemeente Bronckhorst een sportinstuif in de vijf grote kernen van Bronckhorst. Kinderen van groep 3 t/m 8 mogen gratis meedoen. Een mooie gelegenheid om lekker buiten te bewegen en nieuwe sporten te ontdekken. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen aan voetbal, handbal, volleybal en andere sporten uit de omgeving. Voetbalvereniging HC ’03 is ook gevraagd hieraan mee te werken en natuurlijk verlenen ze medewerking hieraan om alle jeugd kennis te laten maken met voetbal.

De sportinstuif is op iedere locatie van 10:00 tot 13:30 uur. De inloop is vanaf 09:30 uur. De kinderen die zich opgeven, worden in groepen gedeeld en krijgen bij elke activiteit 30 minuten de tijd om lekker te bewegen. Deelname is gratis en voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd.

Gratis meedoen

De combinatiefunctionarissen van Bronckhorst worden bij deze sportinstuif bijgestaan door drie stagiaires van de opleiding Sport & Bewegen van het Graafschap College. Voor vragen kunt u bij hen terecht via organisatie.sportinstuifgb@gmail.com.

In het schema op onderstaand afgebeelde flyer is te lezen waar en wanneer de sportinstuif is. Het is misschien onduidelijk en verwarrend, maar de sportinstuif op maandag 10 mei is bedoeld voor de jeugd uit de omgeving Hummelo (Keppel, Drempt en Toldijk) en is bij Voetbalvereniging HC ’03 op Sportpark ’t Doornslag in Achter-Drempt.

sportinstuif jeugd Bronckhorst mei 2021

Aanmelden voor de sportinstuif bij HC ’03 kan via onderstaande button tot uiterlijk 8 mei.

Wat ?sportinstuif voor basisschoolkinderen (groep 3 t/m 8)
Waar ?sportvelden HC ’03, Achter-Drempt
Wanneer ?maandag 10 mei 2021, tussen 10:00 en 13:30 uur
Kosten ?gratis
Deze pagina delen met je vrienden ...