Muziekvereniging Hummelo en Keppel ruimt de rommel op!

De fusie tussen muziekverenigingen De Eendracht en Olden Keppel, vorig jaar, is zeer succesvol verlopen. Een mooie bloeiende nieuwe vereniging, waar met plezier samen muziek wordt gemaakt. En dat heeft ze het afgelopen jaar op diverse momenten aan het publiek mogen laten horen. Mooie drukbezochte concerten en vele serenades en straatoptredens. De spirit zit er goed in!

Maar waar twee verenigingen samen gaan, heb je ook twee keer zoveel spullen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan instrumenten. Nu is het moment daar om te bepalen welke instrumenten gebruikt blijven worden of welke overbodig zijn. En wat gebeurt er met de instrumenten die niet meer gebruikt worden? Juist die ‘rommel’ gaat muziekvereniging Hummelo en Keppel opruimen op de Kunst-, Antiek- en Rommelmarkt in Hoog-Keppel op Hemelvaartsdag 30 mei a.s.

Overtollige muziekinstrumenten worden verkocht tegen een mooie prijs

Deze rommelmarkt is een jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door voetbalvereniging HC ’03, dat dit jaar haar 43e editie beleefd. Het evenement trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers. En tussen die bezoekers zijn er vast velen die iets met muziek hebben: zelf een instrument spelen, het willen gaan spelen of het gewoon leuk vinden om een instrument in huis te hebben voor eigen gebruik of (klein)kinderen. Muziekvereniging Hummelo en Keppel zal aanwezig zijn met vele mooie en bruikbare instrumenten, waar zij helaas geen plekje meer voor heeft, maar waarvan het zonde is om deze naar de stort te brengen. In de kraam zullen diverse instrumenten ter verkoop worden aangeboden (blaas- en slagwerkinstrumenten). Alles voor een mooie en eerlijke prijs die uiteraard volledig ten goede komt aan de vereniging.

Informatie over lessen, muziek voor extra gezelligheid

Tevens wordt er deze dag uitleg gegeven over de vereniging. Wellicht spreekt het u aan en wilt u wel eens een repetitie of les bijwonen? Uiteraard zullen enkele leden hun muzikale klanken laten horen, een beetje extra gezelligheid geven aan het mooie evenement. Hemelvaartsdag is immers een feestdag!

Dus, bent u op zoek naar een instrument voor een zacht prijsje, kom naar de Rommelmarkt in Hoog-Keppel en bezoek de kraam van muziekvereniging Hummelo en Keppel!

 

Lees ook: Rommelmarkt HC ’03 op Hemelvaartsdag en Rommelmarkt aan de Kerkstraat op 2 juni

 

Deze pagina delen met je vrienden ...