Rommelmarkt HC ’03 op Hemelvaartsdag

Ook dit jaar organiseert de Evenementencommissie van voetbalvereniging HC ’03, met goedkeuring van de gemeente Bronckhorst, een groots opgezette kunst-, antiek- en rommelmarkt op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. Dit jaar wordt de markt voor de 43e keer gehouden. De markt vindt weer plaats op en rond het dorpsplein van Hoog-Keppel, aan de Burg. Vrijlandweg en aan de Monumentenweg, van ‘s morgens 09:00 uur tot ‘s middags 16:00 uur.

In de loop van de jaren wordt dit evenement steeds groter en professioneler. Duizenden mensen uit de wijde omgeving weten deze markt daarom ook te vinden. Velen komen op de fiets, waarvan een groep die al ‘dauwtrappend’ op Hemelvaartsdag Hoog-Keppel aandoet op hun route. Anderen komen met de auto en worden door verkeersregelaars verwezen naar een vrij parkeerplekje in het weiland. Deze traditionele dag wordt gekenmerkt door een gemoedelijke sfeer en enorm veel gezelligheid op het fraai gelegen plein voor het Gezondheidscentrum in Hoog-Keppel.

Live optredens van Spunk Meadow en Steve Nippels

Naast tientallen kramen met kunst, antiek en curiosa zijn er natuurlijk weer standjes met eten en drinken. Ook wordt er gezorgd voor kindervertier en er is live muziek van de bands Spunk Meadow en Steve Nippels. De grootste attractie van deze markt is voor vele bezoekers toch wel het snuffelen tussen de ‘rommel’. De opbrengst van deze spullen is voor de organiserende voetbalvereniging HC ’03.

Nog spullen liggen waar je van af wil?

Heb je thuis nog spullen liggen waar je van af wil? Breng ze dan op woensdagmiddag 29 mei vanaf 12:00 uur naar het plein in Hoog-Keppel. De opbrengst van jouw spullen op deze rommelmarkt is bestemd voor de clubkas van HC ’03. Dus jij blij én de vereniging blij.

Voor informatie over de kunst-, antiek- en rommelmarkt kun je terecht bij de Evenementencommissie v.v. HC ’03 via e-mailadres  rommelmarkt.hoogkeppel@gmail.com.

 

Lees ook: Rommelmarkt aan de Kerkstraat op 2 juni

 

Deze pagina delen met je vrienden ...