Inloopavond informatie glasvezel

Woensdag 18 september 2019 tussen 20:00 en 21:00 uur is er een inloopavond in het Dorpshuis voor informatie over glasvezel in Drempt. Tot uiterlijk 23 september kan men zich aanmelden voor de aanleg van glasvezel.

Twijfelt u nog?

Glasvezel buitenaf wil ook graag glasvezel aanleggen in de kernen van Drempt. Pas als 35% van de inwoners zich vóór 23 september aanmeldt, wordt het glasvezelnetwerk aangelegd. Twijfelt u nog of heeft u nog vragen? Dan kunt u naar de inloopavond in het Dorpshuis. Glasvezel buitenaf en Rutjes Elektroservice zullen aanwezig zijn om uitleg te geven en vragen te beantwoorden.

Heeft u nog vragen?

Vier jaar geleden begon Glasvezel buitenaf met het aanleggen van glasvezel in het buitengebied. Nu willen zij ook graag glasvezel aanleggen in de kleine kernen van de Achterhoek. Rutjes Elektroservice uit Steenderen is één van de lokale verkopers. Rutjes Elektroservice wil u graag helpen bij het maken van een keuze uit de aanbieders en de verschillende glasvezelabonnementen.

 

 

Twee kinderen leunend op een ANWB-paddestoel
Willen weten of een glasvezelaansluiting ook iets voor jou is? Bekijk dan de website van Glasvezel buitenaf.

 

De Dorpsraad Drempt zette zich ook al jaren in voor de aanleg van een glasvezelnetwerk in het buitengebied. Meer informatie op de pagina’s van de Dorpsraad op deze website.

 

Eerdere berichten over glasvezel:

Deze pagina delen met je vrienden ...