Wi-j doet ’t samen!

Koor Feeling en de bands Wilko en de Zwoagers, Steve Nippels en High Voltage treden zaterdag 28 september samen op in het Dorpshuis in Voor-Drempt. Bijna alle koorleden en muzikanten komen uit Drempt. Het belooft een concert te worden met verschillende muziekstijlen.

Zangkoor Feeling brengt voornamelijk Nederlandse en Engelse popliedjes. De activiteitencommissie van het koor had het idee om voor een concert dorpsgenoten te benaderen om mee te werken. Er werd meteen enthousiast gereageerd door Wilko en de Zwoagers. Zij speelden voorheen veelal instrumentale muziek. Sinds vorig jaar is zanger en tekstschrijver Leo Koenders toegevoegd aan de band en spelen ze nu samen Nederlandse liedjes, Ierse folk en Franse chansons. Ook de jongens van de akoestische band Steve Nippels zeiden meteen ja en later kwam het idee de kersverse jeugdige band High Voltage erbij te vragen. En zo was het idee voor een gezamenlijk concert met de toepasselijke naam ‘Wi-j doet ’t samen’ geboren.

Het publiek kan tijdens deze zeer gevarieerde avond verrassende muzikale samenwerkingen verwachten. Er zijn diverse nummers gevonden die ze samen kunnen doen. Iedereen heeft er zin in!
Kom ook luisteren naar al dit Drempts muzikaal talent. Er zijn zitplaatsen, maar er wordt ook ruimte gehouden om te kunnen dansen. ‘Wi-j doet ’t samen!’ is op zaterdag 28 september in het Dorpshuis (Kerkstraat 89 in Voor-Drempt) en begint om 19:30 uur. Toegangskaarten kosten slechts € 2,50. Dit is ook nog eens inclusief een kop koffie. De kaarten zijn nu al verkrijgbaar bij de muzikanten en bij het Dorpshuis.

 


Update 22 september 2019

Kaarten voor dit concert zijn uitverkocht!


 

Deze pagina delen met je vrienden ...