Gebiedsambtenaren starten digitaal spreekuur

Normaal gesproken houden de gebiedsambtenaren van Bronckhorst Zuid Jan Ditzel en Arie Vries spreekuur in dorpshuis De Ruimte in Hummelo. Door corona kan dat niet. Uiteraard kunt u ze bellen, appen of mailen, maar daarnaast starten ze binnenkort met een digitaal spreekuur. Gewoon als proef om te kijken of het werkt voor u en hen om zo toch persoonlijk in gesprek te gaan. Het eerste digitale spreekuur is op 24 november a.s. van 16:00 tot 17:00 uur en van 20:00 tot 21:00 uur.  

Hoe het digitale spreekuur werkt

Woont u in Voor-Drempt, Achter-Drempt, Hoog-Keppel, Laag-Keppel, Eldrik of Hummelo? Dan kunt u een mail sturen naar Jan of Arie als u digitaal met ze in gesprek wilt. Ze plannen dan ongeveer een kwartier voor u in de middag of avond. U kunt zelf uw voorkeur aangeven. U krijgt een bevestiging per mail met daarin een link. Via de link kunt u op het aangegeven tijdstip deelnemen aan het digitale spreekuur. Natuurlijk zitten er nadelen aan beeldbellen, maar beide heren hebben inmiddels gemerkt dat het heel goed werkt. En u hoeft er de deur niet voor uit!  

Arie Vries, gebiedsambtenaar Bronckhorst Zuid
Arie Vries
Jan Ditzel gebiedsambtenaar Bronckhorst
Jan Ditzel
 

Aanmelden voor digitaal spreekuur

Wilt u dinsdag 24 november graag iets met de gebiedsambtenaren bespreken? Stuur dan een mail naar j.ditzel@bronckhorst.nl of naar a.vries@bronckhorst.nl. Vermeld in de mail ook uw telefoonnummer en het onderwerp waarover u met ze wilt spreken. Jan en Arie kijken er naar uit!   Misschien ook interessant:

 

Deze pagina delen met je vrienden ...