Extra parkeerterrein in Achter-Drempt

Op de locatie van de voormalige Rooms Katholieke basisschool Sint Willibrordus in Achter-Drempt komt een extra parkeerterrein met 50 parkeerplekken. Ook komt op dit terrein een milieuparkje. De terreinverharding zal vergelijkbaar zijn met die op de parkeerplaatsen bij de school en het dorpshuis in Voor-Drempt.

Bij het ontwerp is zoveel mogelijk rekening gehouden met de reacties die de Gemeente Bronckhorst ontving op de inloopavond van 20 december 2017. In de zomer zal er gestart worden met de werkzaamheden. Binnenkort worden al enkele bomen gekapt. Dit is bewust vóór het broedseizoen, om broedende vogels niet te hoeven storen.

Parkeerterrein naast begraafplaats blijft

De Gemeente Bronckhorst is tevens een nieuwe overeenkomst aangegaan met dhr. J. Hoppenreijs, de eigenaar van het parkeerterrein naast de begraafplaats in Achter-Drempt. Op dit terrein blijft parkeren dus ook mogelijk. De kermis kan op dit terrein blijven. Met beide parkeerplaatsen is nu voldoende parkeergelegenheid in Achter-Drempt voor de bezoekers die afkomen op activiteiten en evenementen.

 

vorige berichten over dit onderwerp:

 

 

Deze pagina delen met je vrienden ...