Landelijke Opschoondag op zaterdag 24 maart

Op 24 maart 2018 doet de Gemeente Bronckhorst weer mee aan de Landelijke Opschoondag. Deze dag staat in het teken van opruimacties in de natuur. Steeds meer mensen ergeren zich aan het zwerfvuil in hun woonomgeving. Terwijl de oplossing eigenlijk heel simpel kan zijn door met elkaar af te spreken om het afval daar te brengen waar het hoort, in de afvalbak.

Bronckhorst is prachtig, maar het kan nog schoner. Daarom stimuleert de gemeente initiatieven en deelname van inwoners door het beschikbaar stellen van o.a. afvalknijpers, werkhandschoenen en vuilniszakken. Op 24 maart a.s. houden de Wildbeheereenheden, verschillende dorpsraden en werkgroepen een opruimactie. Want in een schone omgeving is het fijner wonen.

Aanmelden

Om van de Opschoondag een succes te maken zijn veel handen nodig. Voor meer informatie over de opruimactie in Drempt kunt u contact opnemen met mevrouw Peters (tel. 0313-47 69 46). De gemeente zorgt ervoor dat op de locaties voor alle deelnemers de benodigde materialen aanwezig zijn om veilig schoon te kunnen maken.

Dus: doe mee en noteer 24 maart 2018 in uw agenda als de Landelijke Opschoondag!
De organisatoren, inwoners net zoals u, waarderen uw inzet zeer! Voor een mooi Bronckhorst waar het heerlijk wonen en recreëren is.

 

Bekijk de video voor een terugblik op de succesvolle editie van 2017.

 

• meer informatie: Supporter van Schoon

 

Deze pagina delen met je vrienden ...