Inloopbijeenkomst verplaatsing parkeerplaatsen

De gemeente Bronckhorst organiseert op woensdag 20 december een inloopavond over het verplaatsen van het parkeerterrein naast de begraafplaats in Achter-Drempt. De bijeenkomst vindt plaats in het clubgebouw van HC’03. Inwoners van Achter-Drempt kunnen binnenlopen tussen 19.30 en 21.00 uur.

Nieuwe datum inloopavond na eerdere afgelasting

20 December is de nieuwe geplande datum. Vorige week werd namelijk door de gemeente Bronckhorst besloten om de inloopavond niet door te laten gaan vanwege de afkondiging ‘code rood’. De winterse weersomstandigheden op maandag zouden mogelijk teveel risico voor zowel inwoners als medewerkers van de gemeente opleveren.

Parkeerplaatsen op het terrein van de voormalige school

Het plan is om de huidige parkeerplekken te verplaatsen naar het terrein van de voormalige school. Dit terrein is eigendom van de gemeente en geschikt voor een parkeerplaats. Het huidige parkeerterrein ligt op grond die de gemeente huurt. Het huurcontract loopt in 2018 af. Dit is voor de gemeente aanleiding om de parkeerplaatsen te verplaatsen naar eigen grond.

Plannen te bekijken en te bespreken tijdens inloopavond

Op de inloopavond kunnen de inwoners een schetstekening van de locatie bekijken. Medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om toelichting te geven en vragen te beantwoorden.

 

foto: Dennis Wonnink

 

Deze pagina delen met je vrienden ...