De Witte Hemel opent haar deuren tijdens Kunst4daagse Bronckhorst

Van 18 tot en met 21 mei zal er in en rondom De Witte Hemel weer worden geëxposeerd. Dit monument en keuterboerderij aan de Wittehemelweg 23 in Voor-Drempt kreeg onlangs nog een publieksprijs bij de verkiezing van mooiste boerderij. Tijdens de Kunst4daagse Bronckhorst is weer eens een bezoek mogelijk tussen 11:00 en 17:00 uur.

Er zijn zeer diverse werken van beeldend kunstenares Liesbeth Pieterse te zien in alle ruimtes van de boerderij. Ook is er kunst te zien van magisch realiste Theoldearth Zazacraft; bijzondere wezens in de wilde natuur van de Sprokentruin en langs het wandelpad van de waterpoel naar de mossige sfeer van het Stiltebos.

Speciaal de mensen die hiervan willen genieten zijn zeer welkom. Van kinderen die meekomen wordt respect voor de natuur verwacht. Neemt u ook geen huisdieren mee alsjeblieft!

Er is een eenvoudige koffie of thee met krentenwegge te gebruiken op het terras of in het oude boerderijtje. Een goede gelegenheid om het verhaal te horen en de bewoners/kunstenaars zelf te spreken en daarnaast de mogelijkheid iets van hun werk aan te schaffen.

Deze pagina delen met je vrienden ...