KLINK & KUNST op de Klevenhorst
programma 10 – 17 mei

De Klevenhorst, dichterscollectief De Omsmeders en Lang Leve Kunst en Naoberschap van Amphion Cultuurbedrijf hebben een programma opgezet tijdens de Kunstwandelroute onder de naam Klink & Kunst op De Klevenhorst. Van Pasen tot Pinksteren bruist het dus op de Klevenhorst aan de Van Heeckerenweg 13 in Hummelo.

In de komende periode is er o.a. het volgende te doen:

 • donderdag 11 mei en vrijdag 12 mei tussen 14:30 en 17:00 uur:
  Tweedelige workshop wol verven met plantaardige kleurstoffen
  In twee sessies leert Petra Uphoff je alles over het maken van verf uit natuurlijke materialen. Na afloop van beide workshops en neem je diverse staaltjes wol en stof mee naar huis, zelf geverfd in de prachtigste kleuren.
   
 • zaterdag 13 mei vanaf 14:30 uur:
  Linedancing
  Op alle zaterdagen in mei kun je genieten van de enthousiaste linedance-groep The Back Corners uit Hummelo. Kom kijken en doe mee.
   
 • zondag 14 mei tussen 13:30 en 15:30 uur:
  Poëzie en muziek op de Klinkplek
  Gedichten van Karel Hoogendoorn en Marleen Schellings. Muziek van Julia von der Fuhr (ukelele en zang).
   
 • dinsdag 16 mei tussen 14:00 en 15:30 uur:
  Natuurlijk bloemschikken
  Ietsje Wierstra leert je hoe je een natuurlijk bloemstuk maakt met bijvoorbeeld mooie takken en grassen, bloemen uit je eigen tuin of geplukt tijdens een wandeling.
   
 • woensdag 17 mei tussen 13:00 en 16:00 uur:
  Ecoprinten
  Door bladeren op stof te leggen, te bundelen en te stomen krijg je bijzondere afdrukken. Annelies van Rijssen neemt je mee in de geheimen van het ecoprinten.

Wees welkom! Op de Klinkplek kan iedereen aanschuiven. Bij de kunstworkshops is het aantal plekken beperkt en is aanmelden verplicht via langlevekunst@amphion.nl of 0314 37 60 00.

Bij slecht weer wordt er in de schuur voorgedragen en gemusiceerd. En weer of geen weer, de schuur is altijd de plek voor koffie, thee en wat lekkers. De kunstworkshops doordeweeks vinden plaats in en om de schuur.

Kijk voor meer informatie op www.amphion.nl/samenleving/langlevekunst/klink-kunst-op-de-klevenhorst.

• omslagafbeelding: KlinkPlek in wiglo – foto Marion Steur

Deze pagina delen met je vrienden ...