De ‘Op Morgen Mobiel’ komt naar Dorpshuis Drempt!

De Op Morgen Mobiel komt zaterdag 19 november naar Drempt. Gelijktijdig met de Verenigingen Markt Drempt zal de mobiele pop-up store buiten bij het Dorpshuis opgesteld staan.

De Op Morgen Mobiel is een mobiele pop-up store voor een goed gesprek over de samenleving van morgen. Kom langs voor gratis tips, mooie voorbeelden of een kopje koffie. Zodat u morgen aan de slag kunt met het verduurzamen van uw woning of tuin. Zo wordt werken aan onze toekomst vooral leuk!

We ontmoeten u graag bij de Op Morgen Mobiel. We zetten regelmatig de deur open voor tips, advies, inspiratie, een goed gesprek of gewoon een kopje koffie! Het is de plek om ervaringen uit te wisselen en nieuwe kennis op te doen.

De Op Morgen Mobiel geeft het duurzame voorbeeld:

  • Gebouwd met verschillende natuurlijke, milieuvriendelijke materialen
  • Ingericht met circulaire meubels
  • Geïsoleerd met houtvezel en gerecyclede jute
  • Zonnepanelen voor groene energie
  • Een warmtepomp en een infrarood paneel
  • Een regenton en composttoilet

Wilt u weten hoe u uw woning, tuin of buurt kunt verduurzamen? In de Op Morgen Mobiel leggen duurzaamheids-experts het u uit. U krijgt mooie voorbeelden, uitleg over kosten én opbrengsten en tips om zelf aan de slag te gaan. Samen kijken we naar uw persoonlijke situatie. Een afspraak maken voor een uitgebreider gesprek is natuurlijk ook mogelijk.

Groene buurt

Uw tuin en buurt steeds groener? Dat kan! Er zijn veel manieren om over te gaan naar minder bestrating en meer groen. Goed voor de planten en dieren, voor het grondwater en het ziet er natuurlijk veel mooier uit. Wist u dat bomen en planten ervoor zorgen dat u minder last heeft van de warmte? Dus: tegel eruit, plant erin. Hoe? Wij helpen u graag op weg!

Zuinig met energie

Samen met Agem bekijken we graag hoe u op uw energiekosten kunt besparen. Met tips om minder te verbruiken, of door uw huis energiezuiniger te maken. Dat scheelt in de portemonnee!

Alle info over de Op Morgen Mobiel: www.op-morgen.nl/op-morgen-mobiel

klik op een afbeelding voor vergroting
of download hier de flyer [pdf]

Deze pagina delen met je vrienden ...