Verenigingenmarkt Drempt op 19 november

De Verenigingenmarkt Drempt gaat definitief door op zaterdag 19 november 2022 van 14.00 tot 18.00 uur in het Dorpshuis Drempt.

Initiatiefnemer van de Verenigingenmarkt is Dorpsraad Drempt. De bestuursleden horen regelmatig van mensen dat de Dorpsraad bij hen niet echt bekend is of weten wat Dorpsraad Drempt doet. Met de gedachte dat dit waarschijnlijk voor meerdere verenigingen en stichtingen binnen ons dorp geldt, werden zoveel mogelijk clubs en organisaties uit Drempt en omgeving door de dorpsraad benaderd. Het doel: samen een evenement organiseren om zich afzonderlijk te kunnen presenteren.

De Verenigingenmarkt Drempt zal enigszins te vergelijken zijn met het oude voorbeeld van een scholenmarkt. Inwoners van Drempt kunnen even binnen komen lopen en zo op een laagdrempelige manier kennismaken met verenigingen en stichtingen die binnen het Dremptse actief zijn.

Inmiddels hebben zich zo’n 20 plaatselijke verenigingen, stichtingen en vertegenwoordigers van de gemeente Bronckhorst aangemeld om zich op zaterdagmiddag 19 november in het dorpshuis te presenteren. De dorpsraad verwacht een grote opkomst. Er wordt voor koffie gezorgd en er zal volop gelegenheid zijn om kennis te maken met de deelnemers. De Verenigingenmarkt Drempt is interessant voor jong en oud om zich te laten informeren over uiteenlopende activiteiten.

Jij/U bent ook van harte welkom!

Market stall vector created by upklyak – www.freepik.com

Deze pagina delen met je vrienden ...