Coffee Fresh Westhoff verhuist naar Velp

Het hoofdkantoor van Coffee Fresh gaat verhuizen naar industrieterrein de Beemd in Velp. In bijna 100 jaar is Westhoff / Coffee Fresh uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie met 3 eigen vestigingen en twee partnerbedrijven. Door het succes zijn zij uit het jasje gegroeid. Daarom verhuist het hoofdkantoor van Coffee Fresh van Drempt naar duurzame nieuwbouw aan het knooppunt Velperbroek.

 

Van vader op zoon

 

In het jaar 1924 heeft Paul Westhoff het bedrijf ‘Westhoff’ in Hummelo opgericht. Oorspronkelijk werd er gehandeld in koloniale waren, granen en mengvoeders. Zoon Geurt nam in 1961 de zaak over en begon tevens een zelfbedieningswinkel. In 1967 begon Geurt Westhoff met het vermarkten van koffieapparatuur. Binnen 4 jaar kwam er een einde aan de graanhandel, mengvoederbedrijf en levensmiddelenzaak.

In 1995 neem Henk-Jan Westhoff (zoon van Geurt) het bedrijf over en verhuisd eind 1997 naar de huidige locatie: Rijksweg 20a in Drempt. De naam wordt dan gewijzigd in ‘Westhoff Automaten’. In 2003 wordt het bedrijfspand uitgebreid met een tweede etage en in 2008 volgt uitbreiding van het magazijn. Ook werd geïnvesteerd in dockshelters, presentatieruimte, technische dienst, verkoop, receptie en showroom.

Na alle verbouwingen en aanpassingen wordt ook de naam ‘Westhoff Automaten’ gewijzigd in ‘Coffee Fresh Westhoff’. Naast de koffievoorziening worden ook automaten aangeboden voor water, fris, snacks, zoetwaren en soep.

Henk-Jan Westhoff gaat binnenkort dus, na ruim twintig jaar, Drempt verruilen voor Velp.

 

Centraal gelegen zichtlocatie

 

Met de mooie centraal gelegen zichtlocatie vlakbij het Velperbroek-circuit wil ‘dé totaalleverancier voor de koffievoorziening’ verder groeien. Duurzaamheid is het sleutelwoord in de ontwikkeling van het nieuwe hoofdkantoor. Door het toepassen van de BREEAM methode zal het hoofdkantoor voldoen aan één van de hoogste duurzaamheidsstandaarden.

 

Bouw is in beginstadium

 

De nieuwbouw zal naast kantoorruimte, magazijn en technische werkplaats ook een groot coffee experience center krijgen, waar het drinken van koffie een ware beleving is. De voorbereiding van de bouw is nog in een beginstadium. In het voorjaar van 2020 zal de start van de bouw plaatsvinden, zodat de verhuizing aan het eind 2020 / begin 2021 kan plaatsvinden.

 

overzicht van bedrijven in Drempt

 

Deze pagina delen met je vrienden ...