Workshop voor sportverenigingen

Maandagavond 5 september wordt bij HC ’03 op sportpark ’t Doornslag in Achter-Drempt de workshop Athletic Skills Model gegeven. In een uur theorie en een uur spelvormen op het veld wordt de basis geleerd hoe je aansluit bij de verschillende behoeften van spelers. Bij voldoende belangstelling worden tijdens het komende sportseizoen meerdere aanvullende trainingen aangeboden door de gemeente Bronckhorst.

Wil je als sportvereniging je trainingen (nog) beter laten aansluiten bij de diverse leeftijdsgroepen, maar weet je niet zo goed hoe je dit kunt doen? Kom dan naar de workshop Athletic Skills Model (ASM) op maandag 5 september! Je bent van 18:30 tot 20:30 uur welkom bij HC ’03 in Drempt. ASM trainer Edwin Vermeulen leert je in een uur theorie en een uur spelvormen op het veld de basis hoe je aansluit bij de verschillende behoeften van deelnemers bij diverse sporten.

chat_bubble_outline

Je eerste stapjes in de andere manier van denken over sporten, spelen en bewegen

Deze workshop is de eerste kennismaking met ASM. Bij voldoende belangstelling biedt de gemeente Bronckhorst gedurende het sportseizoen aanvullende trainingen aan. Meer info vind je op www.athleticskillsmodel.nl.

Ben je geïnteresseerd in het ASM en wil je onderzoeken wat de andere manier van denken over bewegen van het ASM kan betekenen voor jouw organisatie? Aanmelden voor de avond kan door een e-mail te sturen naar k.tenheggeler@bronckhorst.nl.

De workshop ASM is onderdeel van de NOC*NSF Servicelijst voor het Nationaal Sportakkoord.

Deze pagina delen met je vrienden ...