55 Jaar carnaval met De Blauwe Snep

Dit jaar bestaat Carnavals Vereniging De Blauwe Snep 55 jaar! De jubileumcommissie is druk bezig geweest om een mooi programma in elkaar te draaien. Zaterdag 10 september 2022 zal dan ook een onvergetelijke dag gaan worden voor de Dremptse carnavalsvierders.

Afgelopen jaren konden vanwege COVID-19 geen carnavalsweekend, prinsenwissel en andere activiteiten plaatsvinden. Met de versoepelingen van de maatregelen in het begin van dit jaar kon er in februari nog wel één avond carnaval gevierd worden. Ook was er weer de worstenactie met een zeer geslaagde opbrengst.

Binnen het bestuur van de vereniging hebben een paar wijzigingen plaatsgevonden. Tijdens de algemene ledenvergadering in april werd Peter de Wit als voorzitter benoemd en volgde daarmee Jinte Verstege op. Michel Willink stapte op als bestuurslid en werd vervangen door Henriëtte Bos.

In november hoopt C.V. De Blauwe Snep na 2 jaar weer een prins(es)- en jeugdprins(es)wissel te houden en volgend jaar in februari weer een volledig carnavalsweekend. Maar natuurlijk wordt er eerst nog aandacht besteed aan het 55-jarig bestaan van de vereniging.

Op zaterdag 10 september 2022 is er tussen 19:00 en 21:00 uur een receptie in het Dorpshuis. Aansluitend is er een feestavond met optredens van Peter Borkes en DJ Angelo. Iedereen is van harte welkom om dit feest in Sneppendorp mee te vieren!

55 jaar carnaval De Blauwe Snep Drempt
Deze pagina delen met je vrienden ...