Kinder & Tienerkledingbeurs in dorpshuis

Zaterdag 5 oktober is er een kinderkledingbeurs in het Dorpshuis tussen 10:00 en 12:00 uur. Er worden hoofdzakelijk weer kleren voor de herfst en winter verkocht. Daarnaast zijn er ook volop schoenen, accessoires en andere kinderspullen te vinden. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. De organisatie van de Kinder & Tienerkledingbeurs hoopt nog wel op enkele vrijwilligers om te komen helpen.

Zelf kleding inbrengen

Al meer dan 20 jaar wordt elk voor- en najaar een kinderkledingbeurs in Drempt georganiseerd. Kleding die men nog heeft liggen, omdat het kind er uitgegroeid is en er toch nog goed uitziet, kan worden ingebracht voor verkoop. Hiervoor dient van tevoren een verkoopnummer worden aangevraagd.

Niet alleen kleren

Op deze kledingbeurs worden leuke en vlotte, eigentijdse tweedehands kleding vanaf maat 80 t/m 186 en tienerkleding in maat S/M/L verhandeld. Ook kun je schoenen, kinderboeken, puzzels en spelletjes te koop aanbieden en kopen. Er is een apart gedeelte voor het speelgoed en de andere kinderspullen zodat het overzichtelijk is en er goed gekeken kan worden wat leuk. De sfeer is altijd goed en de kwaliteit zeer hoog. Een echte aanrader voor alle ouders en kinderen!

Steun goede doelen

Driekwart van de artikelprijs is voor de verkoper. Met de overige 25% wordt de Stichting Barmuja gesteund met het financieren van diverse projecten in Ethiopië. Bovendien wordt er per betalende klant 1 euro extra berekend ten behoeve van dit goede doel.
Niet verkochte kleding kan worden achtergelaten. Dit wordt opgehaald door Kledingbank Montferland. Deze kledingbank geeft herbruikbare kleding aan mensen die het hard nodig hebben, maar het zelf niet (meer) kunnen betalen.

logo Kinder- en Tienerkledingbeurs Drempt

Vrijwilligers gezocht

De organisatie zoekt nog enkele vrijwilligers voor de beurs op 5 oktober, maar ook voor eventuele volgende beurzen. Voorafgaand aan de beurs help je mee alles op te hangen, tijdens de beurs help je met verkopen en nadien wordt er nog opgeruimd. Het is een hele klus, máár ook zeer gezellig! Lijkt het je leuk te helpen op de kinderkledingbeurs of wil je wat meer info mail dan naar: kinderkledingbeursdrempt@gmail.com.

 

Deze pagina delen met je vrienden ...