We gaan weer struikroven!

Sité Woondiensten sloopt binnenkort seniorenwoningen aan de Dreef, Gildeweg en Ds. de Graaffweg. Deze oude woningen maken plaats voor levensloopwoningen. Stichting Struikroven gaat eerst weer planten redden! Bewoners mogen de planten houden voor hun eigen tuin. Deze struikroofdag is zaterdag 5 november. Kom tussen 10:00 en 14:00 uur met spade en kruiwagen en kom ook struikroven.

Twaalf bejaardenwoningen van Sité Woondiensten in de hoek Dreef-Ds. de Graaffweg-Gildeweg gaan binnenkort aan de grond. Er staan echter nog veel mooie bloemen, planten, struiken, coniferen en boompjes in de tuinen. Vorig jaar werden aan de Waardeel al veel planten gered van de sloop. En ook in de derde en tevens laatste nieuwbouwfase van levensloop geschikte woningen in Voor-Drempt wordt de mogelijkheid geboden om planten te redden.

Stichting Struikroven organiseert samen met Sité Woondiensten een struikroofdag op 5 november 2022. Wil je ook planten voor je eigen tuin of een oud-bewoner helpen met beplanting te verhuizen? Geef je dan op bij Carmen Molenaar (carmen.molenaar@struikroven.nl of 06-53204347).

Deze pagina delen met je vrienden ...