Film ‘Top Gun: Maverick’ bij Filmhuis Hummelo

Op vrijdagavond 4 november vertoont Filmhuis Hummelo de actiefilm Top Gun: Maverick met in de hoofdrol Tom Cruise.

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en ontwijkt hij die promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick Bradshaw, oftewel “Goose”. Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat.

Gaat het ze lukken…

Cast: Tom Cruise (Pete ‘Maverick’ Mitchell), Jennifer Connelly (Penny Banjamin), Miles Teller (Bradley ‘Rooster’ Bradshaw), John Hamm (Beau ‘Cyclone’ Simpson), Charles Parnell (Solomon ‘Warlock’ Bates’), Val Kilmer (Tom ‘Iceman’ Kazansky), en anderen. | Speelduur: 131 minuten | Jaar: 2022

Wie wat waar?

In de wintermaanden vertoont Dorpshuis De Ruimte in Hummelo viermaal een mooie film onder de noemer Filmhuis Hummelo. De organisatie zoekt naar pareltjes van films die u echt gezien moet hebben. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 6 per stuk bij de Spar of aan de deur. Wil je zeker zijn van een plek dan is reserveren ook een optie. Dat kan via bestellen@dorpshuishummelo.nl.

Aanvang film 20.00 uur, deuren geopend vanaf 19.30 uur.

Deze pagina delen met je vrienden ...