Vrouwenkledingbeurs bij Loc17 in Doesburg

Op zaterdag 23 april is er een kledingbeurs met tweedehands vrouwenkleding bij Loc17 aan de Turfhaven in Doesburg. De opbrengst gaat naar goede doelen.

Naast kleding ook schoenen, tassen, sieraden en boeken

De kledingbeurs wordt georganiseerd door Soroptimistclub Doetinchem-IJsseloever. Soroptimisten zetten zich in om de rechten, de positie én het leven van meisjes en vrouwen wereldwijd te verbeteren. Eerdere edities van deze beurs vonden plaats in Dieren, dit jaar is voor het eerst gekozen voor de ruime locatie van Loc17.

Naast mooie vintage kleding, hangt de beurs vol met eigentijdse merken als King Louie, Mexx, Sandwich, Helena Hart en Gerry Weber. Er is niet alleen kleding te koop, maar ook schoenen, tassen en sieraden. Naast een professionele styliste, die iedereen gratis kledingadvies kan geven, is er de mogelijkheid gekochte kleding tegen een kleine vergoeding aan te laten passen door vrouwen van Naaiatelier voor Anderstaligen. Daarnaast is er een tweedehands boeken-hoek.

Opbrengst naar goed doel

De opbrengst van de beurs is bestemd voor initiatieven in de regio, onder meer het Dushi-huis en de Voedselbank in Doetinchem en Only Friends Achterhoek.

U bent van harte welkom op zaterdag 23 april van 10.00 tot 15.00 uur bij Loc17, Turfhaven 1, 6981 BZ Doesburg. Parkeren op de Turfhaven is gratis. De horeca van Loc17 is tijdens de beurs geopend.

• uitgelichte afbeelding: Soroptimistclub

Deze pagina delen met je vrienden ...