Huurders acht nieuwe woningen Waardeel krijgen sleutel

In Drempt ontvingen de huurders vorige week de sleutel van hun nieuwe, energiezuinige, comfortabele en levensloopbestendige woning aan de Waardeel. In opdracht van Sité realiseert Dura Vermeer in Drempt in totaal 37 van dit soort woningen.

Een thuis voor de toekomst

De nieuwe woningen hebben een volledig woonprogramma op de begane grond en zijn rollator- en rolstoelgeschikt. Daarmee zijn ze passend voor bewoners die minder mobiel zijn, bijvoorbeeld omdat ze een jaartje ouder worden of een lichamelijke beperking hebben. Op de verdieping bevindt zich nog een extra slaapkamer. Daarmee zijn de woningen geschikt voor meerdere doelgroepen

Comfortabel en energiezuinig

De nieuwe woningen zijn helemaal van deze tijd. Met zonnepanelen om energie op te wekken en een elektrische warmtepomp die de woning verwarmt. En ook het koken gaat elektrisch. Op het gebied van duurzaamheid dus ook een thuis voor de toekomst!

Woningen aangeboden op Thuis in de Achterhoek

De verwachting is dat de verhuuradvertenties voor de 28 woningen die nog gerealiseerd worden, voor de zomervakantie nog op Thuis in de Achterhoek verschijnen.

Geen toekomst meer voor verouderde seniorenwoningen

De keuze voor sloop en nieuwbouw van de seniorenwoningen in Drempt is gemaakt omdat de huidige woningen niet meer voldoende aansluiten bij de wensen van bewoners. Ook financieel gezien was het verbeteren van deze woningen door onderhoud en renovatie niet aantrekkelijk.

Deze pagina delen met je vrienden ...