Akoestisch optreden Bert Heerink & André Becker

Zondagmiddag 15 mei komen Bert Heerink en André Becker naar Hummelo met hun muzikaal programma ‘Heroes of Rock’. Stichting Dorpshuis De Ruimte is de organisator van dit concert in de Dorpskerk dat om 15:00 uur begint. De kaarten zijn nu in de voorverkoop en eenvoudig via mail te bestellen.


Bert Heerink werd in de jaren ’80 bekend als zanger van de rockband Vandenberg. Bert verzorgt samen met gitarist André Becker hun huiskamer theatershow Heroes Of Rock in de mooie kerk van Hummelo. Ze spelen stukken waardoor de mannen zelf beïnvloed zijn, maar uiteraard mag eigen werk van Bert niet ontbreken. Het belooft een muzikale rockmiddag te worden.

Bert Heerink

Zanger Bert Heerink werd in de jaren ‘80 bekend als de zanger van de rockband Vandenberg en scoorde de wereldhit ‘Burning Heart’. Daarna is Heerink niet meer van het podium af geweest. Een Nederlandstalige carrière volgde, nadat de buitenlandse tournees waren geëindigd, met een gouden plaat (en afgelopen juli 6 x platina) als beloning voor de Top 10 hit ‘Juli July’. Heerink schitterde daarna jaren lang als frontman van Kayak, waarmee hij vier albums maakte. Ook als vertolker van de klassieke nummers uit de Disney kraker “Tarzan” ( waarvoor hij samenwerkte met Phil Collins) brachten hem grote naamsbekendheid. Bert werkte ook  met grote orkesten als het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en het Noord Nederlands orkest in diverse theaterproductuies. Tegenwoordig is Heerink zanger bij o.a. Jan Akkerman’s My Brainbox, Royal Flush en Pink Floyd Project.

André Becker

Bij de laatst genoemde band ontmoet hij André Becker, gitarist en ‘geestelijk vader’ van Pink Floyd Project. Deze band steeg in korte tijd tot grote hoogte en wordt al enkele jaren gezien als een van de beste Pink Floyd tributesbands van Europa. Succesvolle tournees volgen in binnen en buitenland. Becker scoorde in 2012 een hit met de Oostenrijkse zanger Falco Luneau en speelde onder meer met Waylon en Van Dik Hout.

Akoestisch optreden Bert Heerink & André Becker ‘Heroes of Rock’

Dorpskerk
Dorpsstraat 22
6999 AD Hummelo

15 mei 2022
inloop 14:30 uur
aanvang 15:00 uur

toegangskaarten
via bestellen@dorpshuishummelo.nl
€ 15,00 (€ 17,50 aan de deur)

Deze pagina delen met je vrienden ...