Voorlopig geen activiteiten Seniorenclub 60+

De Seniorenclub 60+ uit Drempt, Hummelo en Keppel organiseert voorlopig geen activiteiten. Het bestuur is tot dit besluit gekomen in verband met de ontwikkeling omtrent het coronavirus.

Seniorenclub 60+ organiseert normaal gesproken maandelijks (in de periode september t/m april) een gezellige middag. Deze bijeenkomsten vinden afwisselend plaats in het Dorpshuis in Voor-Drempt, ’t Hessenhuus in Achter-Drempt en Zaal FF naar Steef in Hummelo. Iedereen ouder dan zestig jaar is dan van harte welkom. Ook die nog jonger is, maar zich eenzaam voelt, is eveneens van harte welkom. Er wordt geen contributie gevraagd, maar de bezoekers worden altijd verzocht een prijsje voor de verloting mee te brengen.

Op deze middagen vinden wisselende activiteiten plaats. Er komen bijvoorbeeld sprekers met interessante onderwerpen, zangkoren en cabaretgroepjes. Er is vaak aandacht voor dialect. Daarnaast wordt er jaarlijks ook een busreisje georganiseerd.

Zeker tot en met eind december zullen de senioren al deze activiteiten moeten missen. Tegen het eind van het jaar zal worden bekeken wat de mogelijkheden voor het het jaar 2021 zijn.

Voor informatie over Seniorenclub 60+ kunt u terecht bij mevrouw Toos Pelgrom, Keppelseweg 15 in Hummelo (0314-381537 of hgepelgrom@hotmail.com).

 

• Foto: Gemma Evans (Unsplash)

 

 

Deze pagina delen met je vrienden ...