Er wordt weer wat georganiseerd bij HC’03

Dit jaar gingen er veel geplande activiteiten niet door en daardoor is ook voetbalvereniging HC’03 geld misgelopen. Geld dat ze keihard nodig hebben om een buffer op te bouwen om tegenslagen op te vangen. Ze hebben daarom flink nagedacht welke activiteiten ze wel kunnen organiseren om enerzijds inkomsten te genereren en anderzijds jullie een leuke avond te bezorgen.

6 Topfilms bekijken in de open lucht

Eén van die activiteiten is een openluchtbioscoop die samen met Biljartvereniging ’t Hessenhuus en Dorpshuis De Ruimte uit Hummelo wordt georganiseerd. De komende 3 weekenden tovert HC’03 het hoofdveld om tot een heuse bioscoop in de open lucht. Neem je eigen stoel mee en zoek een plaats op de mooie groene grasmat waar het bioscoopdoek vlak voor de tribune voor je klaar hangt. Onder het genot van een drankje, chips of popcorn geniet jij van absolute topfilms!

Steun voetbalvereniging HC’03

De aftrap is vrijdag 14 augustus met een echte voetbalfilm: All Stars. Vanaf 20:30 uur ben je van harte welkom op sportpark ’t Doornslag. De film start om 21:30 uur. Meegenieten van deze film in de buitenlucht? Dat kan voor 8 euro per persoon. Daarmee heb jij een leuke avond en steun je tegelijkertijd voetbalvereniging HC’03.

 

All Stars film

Een overzicht van alle avonden en films:

vrijdag 14 augustus: All Stars
zaterdag 15 augustus: Scarface
vrijdag 21 augustus: James Bond Spectre
zaterdag 22 augustus: Grease
vrijdag 28 augustus: Bienvenue chez les Ch’tis
zaterdag 29 augustus: Forrest Gump

 

Let op!
De starttijd van de film varieert per avond en is afhankelijk van de lengte van de film.
De starttijd van iedere film wordt via de website en Facebook-pagina van HC’03 gecommuniceerd.
Bij slecht weer wordt de voorstelling afgelast. Dit gebeurt uiterlijk om 18:00 uur op de dag van de voorstelling.

 

Kijk voor meer informatie over deze openluchtbioscoop en de corona maatregelen voor dit evenement op de website www.hc-03.nl. HC’03 hoopt je één of meerdere avonden te zien. En vergeet vooral je stoel niet!

 

– Delen wordt gewaardeerd –

 

Deze pagina delen met je vrienden ...