Violenactie basisschool De Klimtoren

Basisschool de Klimtoren in Drempt houdt haar voorjaarstraditie in stand want ook dit jaar komen ouders, leerkrachten en leerlingen bij alle inwoners aan de deur om violen te verkopen. Op vrijdagmiddag 10 maart kunnen alle Dremptenaren tussen 14.00 en 18.00 uur een bezoek verwachten.

Met de lente voor de deur fleurt elke tuin weer op van kleurrijke violen. Daarom houdt de Dremptse basisschool in samenwerking met Tuincentrum Bloemendaal ieder jaar in maart de violenactie om extra inkomsten te genereren. Ouders, leerkrachten en kinderen rijden op vrijdag 10 maart door de straten van Drempt met aanhangers vol violen. De planten zijn per tray verkrijgbaar met grote of kleine bloemen en in het blauw, paars, roze, wit, oranje, geel en gemengd. Een tray violen kost 6 euro. De opbrengst van de violenactie wordt gebruikt voor de aanschaf van middelen voor nieuwe technologieën zoals programmeren met robots, een green screen doek voor het maken van filmpjes en een 3d-printer om digitaal te ontwerpen. Een mooie opbrengst van de violenactie is dus van harte welkom.

Inwoners die op vrijdagmiddag 10 maart niet thuis zijn en wel de school willen steunen, kunnen vanaf 13.00 uur violen kopen op het schoolplein van de Klimtoren, Kerkstraat 87 in Voor-Drempt.

• foto: Ceciel Bremer

Deze pagina delen met je vrienden ...