Musical Mooi Lientje door Zanglust

Na drie keer uitstellen gaat het nu eindelijk gebeuren. Vrijdag 31 maart, zaterdag 1 april en zondag 2 april wordt de musical Mooi Lientje door de toneelspelers van Zanglust opgevoerd in het dorpshuis. Aanvangstijd op vrijdag en zaterdag is 20.00 uur, op zondag is dat 14.00 uur.

Deze musical, ter gelegenheid van het 95-jarig bestaan, speelt zich af in Amsterdam rond 1920. Moeder Eliza beheert een illegaal weeshuis, exploiteert een wasserij en is alléén maar uit op geld. Over haar weeshuis doen allerlei geruchten de ronde. Enkele mensen van het kerkelijk hulpbetoon komen dit inspecteren; uiteraard tot ergernis van moeder Eliza.

Mooi Lientje woont in het weeshuis. Zij moet hard werken in de wasserij en zelfs in de zaak van Mooie Marie. Op een dag ontmoet ze Franck Goedeman de zoon van een notaris. Franck is op slag verliefd en vastbesloten haar nooit meer te laten gaan. Nicht Agatha is van mening dat zij als dochter van een bankdirecteur een veel betere partij voor hem is. Hierin wordt zij gesteund door mevrouw Goedeman. Of het haar uiteindelijk lukt om Franck aan de haak te slaan blijft tot het laatst toe de vraag.

In deze musical staan liefde, geluk, een lach en een traan dicht bij elkaar. Een 14-tal liedjes complementeren het verhaal. De regie is in handen van de nieuwe regisseur Frans ten Velde. De muzikale leiding is in vertrouwde handen van Hans Heringa,

De entree bedraagt €12,50 voor volwassenen. Kinderen t/m 13 jaar €5,00.

Kaarten kunt u bestellen via info@zanglustdrempt.nl. of een appje naar 06-45 01 64 34.

Deze pagina delen met je vrienden ...