Team Henk de Vries 12 winnaar bowlingtoernooi

Afgelopen weken werd in het Dorpshuis in Voor-Drempt gestreden om de winst in het ‘Voorjaarsbowlingtoernooi’. Vrijdag 7 juni werd de finale gespeeld. Winnaar werd het team Henk de Vries 12.

2 maart werd gestart met de eerste voorronde. Maar liefst 24 teams speelden mee en dat was ook het maximale aantal dat mee kon doen op de vooraf vastgestelde avonden. Elk team verscheen op de baan met 6 spelers. Het puntentotaal van de 5 beste spelers telde voor het klassement. Het team Henk de Vries 12 speelde al vele toernooien mee, maar wist dit keer eindelijk ook de kampioensbokaal te winnen.

De tweede plek in het voorjaarsbowlingtoernooi van Dorpshuis Drempt was voor team VIG – Vinger in’t Gat en team Kerkstraat 1 eindigde op podiumplek 3.

Dorpshuis Drempt bedankt alle spelers voor hun deelname en alle vrijwilligers voor het organiseren van dit geweldige evenement in ons dorp.

Dorpshuis Drempt beschikt over 2 goed uitgeruste bowlingbanen. De bowlingbanen beschikken over elektrische telsystemen met verschillende games en discolampen. Naast de toernooien die georganiseerd worden, kun je ook met familie, vrienden of collega’s deze banen afhuren. Maar het is ook zeer geschikt voor het geven van kinderfeestjes. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met de beheerder Frank Wolbrink.