Werkgroep de Braamberg maakt park lenteklaar!

Zaterdag 21 maart gaat de werkgroep van Park de Braamberg aan de slag om het park lenteklaar te maken. Hierbij kan men nog wel wat hulp gebruiken. De werkzaamheden worden aangepast aan de nieuwe adviezen omtrent het coronavirus.

De Landelijke Opschoondag, die gepland stond voor 21 maart, is door de organisatie vanwege het coronavirus afgelast. In Drempt zouden ook dit jaar weer twee ploegen onze leefomgeving gaan opruimen. De bedoeling was om met veel vrijwilligers samen te komen bij het milieuparkje in Voor-Drempt en Boerencamping Remmelink in Achter-Drempt. Er zou worden gestart met een gezellig praatje onder het genot van een kop koffie. Na afloop zou er een warme hap klaar staan in het Dorpshuis voor alle deelnemers.

Eerder deze week moest het Dorpshuis zijn deuren al sluiten en volgden er nog meer overheidsmaatregelen die de oorspronkelijke invulling van de zwerfvuildag overhoop gooiden. Wel gaat de werkgroep van Park de Braamberg ‘de voortuin van Drempt’ opruimen en daarbij is nog een aantal hulpkrachten welkom.

 

Opruimen kan altijd!

Dus een ieder die dat wil en kan, mag zaterdagmorgen naar De Braamberg komen met eigen gereedschap. Er wordt niet samen koffie gedronken en iedereen gaat verspreid over het park aan de slag. Er wordt gestart om 09:30 uur bij de ingang van het parkje, maar er mag ook gerust een ander moment gekozen worden om er te werken. Het zou wel fijn zijn als dat gebeurt in overleg met Irene Peters.

Diegene die ziek of verkouden is, of bijvoorbeeld hoest of keelpijn heeft, wordt verzocht thuis te blijven, zodat de snelle verspreiding van Corona COVID-19 wordt voorkomen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de contactpersoon van Werkgroep Park de Braamberg:
Irene Peters ( 06-57851604 of a.h.peters@kpnplanet.nl )

 

 

Misschien ook interessant:

 

Deze pagina delen met je vrienden ...