Stem op Steve Nippels voor publieksprijs

De Dremptse band Steve Nippels heeft deelgenomen aan de voorronde van Amphion Open 2019 in Schouwburg Amphion in Doetinchem. Steve Nippels kan een plek in de finale bemachtigen als ze de meeste ‘likes’ via Facebook verzamelt.

Jeroen Beekman, Richard Lusink en Rob Hetterscheid speelden 5 februari jl. enkele akoestische nummers voor een nagenoeg volle zaal in Amphion. Helaas moest Dennis Wonnink, het vierde bandlid, verstek laten gaan. Hij kon wegens drukte met zijn werk de repetitieavonden ook al niet bijwonen.

Nieuw creatief talent

Amphion Open is hét event in de regio waar nieuw creatief talent ontdekt wordt of hoopt ontdekt te worden. Steve Nippels nam deel aan de eerste van in totaal drie voorrondes. Deze ronde was het podium met professioneel geluid en licht voor beginnende bands uit de omgeving. De kandidaten showden hun talenten aan een deskundige jury en het publiek. Zij streden voor een nominatie van een plek in de grote finale. De vakjury koos voor de bands The Alternative en Fabulous Fifteen.

Stemmen voor de publieksprijs

Nieuw bij Amphion Open dit jaar is het stemmen via social media. Op de Facebook-pagina van Schouwburg Amphion staan momenteel video’s van de diverse acts. Er kan tot vrijdag 15 februari gestemd worden. De act met de meeste ‘vind-ik-leuks’ krijgt een plek in de finale. Steve Nippels maakt dus nog kans op de publieksprijs.

 

 

• eerder verschenen bericht: Steve Nippels in voorronde Amphion Open

 

 

Deze pagina delen met je vrienden ...