Koren uit Doesburg en Steenderen zingen samen met Zanglust

Op zaterdagavond 14 december zingen meerdere koren samen in de St. Joriskerk in Voor-Drempt. Deze kerst samenzang zal worden begeleid met muziek van het kerkorgel en Muziekvereniging Hummelo en Keppel. Dit gratis toegankelijke concert begint om 20:00 uur.

In tegenstelling tot voorgaande jaren is de kerst samenzang op zaterdag en dus niet op zondag. Dit jaar doen ook maar liefst twee nieuwe zangkoren mee. Zanglust Drempt en Muziekvereniging Hummelo en Keppel begroeten dit keer Steenrewalt uit Steenderen en Zang- en Ontspanningsvereniging uit Doesburg.

Op het programma staan nummers als ‘The First Nowell’ en ‘Oh Holy Night’. Ook zal het ‘Stille Nacht’ uiteraard niet ontbreken. U hoeft niet alleen te luisteren. Er is ook volop gelegenheid om zelf mee te zingen met de klassieke kerstliederen; een muzikale voorbereiding op het komende kerstfeest.

Voor een goede plek in de St. Joriskerk kunt u om 19:30 uur al naar binnen. De verwachting is dat het ook dit jaar weer erg druk zal worden. Na afloop is er gelegenheid om een praatje te maken onder het genot van glühwein en warme chocolademelk.

 

 

Steenrewalt Steenderen

Steenrewalt is een Christelijk Gemengd Koor. Het zangkoor onder leiding van dirigent en pianist Lucian Venderink kent een zeer gevarieerd repertoire.

groepsfoto Steenrewalt

ZOV Doesburg

Zang- en Ontspanningsvereniging Doesburg bestaat ruim dertig jaar. Het gemengde koor zingt onder leiding van dirigent Hans Heringa.

groepsfoto ZOV Doesburg

 

 

Wat is er nog meer te doen in de decembermaand? Zie het in onze activiteitenkalender!

Deze pagina delen met je vrienden ...