Pizza bij de toneelgroep van Zanglust

Vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 november zal de toneelgroep van Zanglust het blijspel ”Pizza Calvino met alles erop en eraan” op de planken brengen in het Dorpshuis. Toegangskaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via de website van Zanglust.

 

Korte inhoud van het blijspel Pizza Calvino

Berend heeft er schoon genoeg van dat zijn vrouw Lidy altijd maar aan het winkelen is. Als op een dag haar pinpas het niet meer doet en het geld op is, is zij erg boos op hem. Samen met zijn dochter Anne bedenkt Berend een plan om Lidy een lesje te leren.
Wanneer uitgerekend die dag zijn schoonzuster Elske komt logeren en vrouw Rus van de overkant met haar broer Mans ook nog continu over de vloer komen, wordt het alleen maar lastiger om het plan vol te houden.
De één heeft nog meer geheimen en leugens dan de ander en men weet op den duur ook niet meer hoe het werkelijk in elkaar zit… of toch wel?

Het stuk is geschreven door Nico Torrenga en wordt geregisseerd door Henk Kalfsterman.

 

Nu al kaarten bestellen voor Pizza Calvino

Op vrijdag 1 november en zaterdag 2 november begint de avondvoorstelling om 20:00 uur. De matineevoorstelling op zondag 3 november is om 14:00 uur. Toegangsprijs voor volwassenen is € 7,50. Voor kinderen tot en met 13 jaar hoeft slechts € 5,00 te worden betaald. Donateurs hebben op vertoon van de donateurskaart vrije toegang met één introducé.

Kaarten voor de toneelvoorstelling in het Dorpshuis aan de Kerkstraat in Voor-Drempt zijn te bestellen via het bestelformulier op www.zanglustdrempt.nl. Het is ook mogelijk om dit telefonisch te doen via nummer 0314-653853. Bestel tijdig, want vol is vol.

 

meer informatie over Zanglust:

 

 

Deze pagina delen met je vrienden ...