Open masterclass ‘eten zonder schuldgevoel’

Professioneel coach Ursula Beekman heeft zelf ervaren hoe fijn het is om na een jarenlange strijd met voeding en met haar lichaam, weer tevreden te kunnen zijn met haar lichaamsbeeld en daardoor weer volop kan genieten van het leven. Dit gunt zij iedere vrouw en daarom biedt zij een open masterclass ‘eten zonder schuldgevoel’ aan op haar historische boerderij Groot Nijhof in Doesburg op dinsdagavond 3 september van 20:00 tot 22:00 uur.

Speciaal voor vrouwen

Deze masterclass is speciaal voor vrouwen die open staan om te leren, zichzelf willen leren kennen, die klaar zijn met en moe zijn van het strijden tegen hun lichaam en hun gewicht, die eraan toe zijn om een verdiepende stap te maken naar dieperliggende oorzaken van overgewicht.

Over emoties gekoppeld aan een eetpatroon

Deze masterclass is ook geschikt voor vrouwen zonder overgewicht die niet de regie voelen over hun eetgedrag en daardoor hun zelfvertrouwen verloren hebben. Er wordt dieper ingegaan op de emoties die gekoppeld zijn aan een eetpatroon en vanuit een oordeelloze en liefdevolle blik wordt er stilgestaan bij de mogelijke oorzaken van overeten of jezelf uithongeren.

Kleine aanpassingen, grote stappen

Met de kennis die Ursula deelt vanuit theorie en haar eigen ervaring geeft ze iedere deelnemer ruimte om met hernieuwd inzicht op voeding en een innoverende visie op een dieetvrij leven weer huiswaarts te gaan. De masterclass is gevuld met veel tips en tools hoe je met kleine aanpassingen al grote stappen kunt zetten naar een meer stabiel en evenwichtig eetpatroon met een gezond gewicht, zonder dat je daarvoor een dieet moet volgen. Gezonde zelfzorg en zelfliefde is de bodem waarop een dieetvrij leven kan groeien. Liefde in je lijf, liefde in je leven.

Benieuwd hoe jij invulling kunt geven aan deze nieuwe manier om jezelf te voeden? Opgeven is noodzakelijk. Er is plaats voor 16 personen.
Opgeven kan door je in te schrijven op de website ubcoachingentraining.nl.

 

Deze pagina delen met je vrienden ...