Open Dag Keppelse Golfclub

De Keppelse Golfclub houdt zondagmiddag 20 september tussen 13:00 en 17:00 uur weer een Open Dag. Iedereen is welkom: beginners, maar ook belangstellenden, die al kunnen golfen maar dit niet vaak doen. Een Open Dag kan dan een goede reden zijn om de golfspullen weer eens tevoorschijn te halen. U zult ervaren dat golf een fantastische sport is en de Keppelse Golfclub een gezellige vereniging, die voor alle leeftijden op elk niveau wat te bieden heeft.

 

logo Keppelse Golfclub

 

Programma Open Dag Keppelse Golfclub

  • Tussen 13:00 en 16:30 uur ontvangst en indeling in groepjes voor een golfclinic van de Keppelse Golfacademie. Voor de jeugdige spelers is er een apart programma. Jongeren met hun ouders zijn van harte welkom.
  • Golfers met enige ervaring kunnen met één van de leden een paar holes spelen.
  • De Keppelse Golfacademie geeft uitleg over les- en trainingsmogelijkheden voor golfers van alle leeftijden op elk niveau, zoals een speciaal lesprogramma voor startende golfers.
  • Belangstellenden kunnen ook kennis maken met de TrackMan, de golfsimulator om virtueel te spelen op de meest mooie banen.
  • Uiteraard worden alle mogelijkheden die de Keppelse biedt op het gebied van lidmaatschap e.d. uit de doeken gedaan en is er een mooie aanbieding.

Kortom een mooi golfdagje uit!

Ingang van het golfveld is aan de Burgemeester Vrijlandweg 35, naast de Dorpskerk in Hoog-Keppel. De organisatie stelt het op prijs als u zich, in verband met Corona, van tevoren aanmeldt via kennismaking@keppelse.nl.

 

flyer Keppelse Open Golfdag

 

Heeft u deze berichten al gelezen?

 

Deze pagina delen met je vrienden ...