Nieuwe kostuums voor de Muziekvereniging

24 Juni werden de nieuwe outfits van de actieve leden van Muziekvereniging Hummelo en Keppel gepresenteerd. Dit gebeurde met een heuse modeshow tijdens een openluchtconcert op het evenementenplein in Hummelo.

Het merendeel van de leden had de voorkeur uitgesproken voor een kostuum met gilet in plaats van een traditioneel uniform. De kledingcommissie koos uiteindelijk een donkergrijs pak met gilet – beiden voorzien van het nieuwe logo van de vereniging – en een bijpassende stropdas. De tenues zijn aangeboden door de Evenementencommissie Hummelo.

Onder leiding van Masterspeaker Frans Jansen, voorzitter van de Evenementencommissie, werden op de catwalk de oude uniformen getoond door enkele ‘mannequins’ en ‘dressboys’. Daarna verscheen de hele vereniging in de nieuwe kleding. Ook de Flexband werd in het nieuw gestoken. De aquagroene polo’s werden ingeruild tegen een blauwe uitvoering, voorzien van de naam ‘Flexband’ en het nieuwe logo van de Muziekvereniging Hummelo en Keppel.

Naast het showen van de nieuwe outfits speelden alle geledingen van de vereniging een aantal nummers voor het toegestroomde publiek. De Flexband verzorgde de muziek tijdens de after-party.

 

• website Muziekvereniging Hummelo en Keppel: www.muziekhummelokeppel.nl

 

Deze pagina delen met je vrienden ...